Monday, 17 February 2014

My Last Update From This Little Garden....


I am moving to my new place this coming Sunday......Therefore, this is going to be my last update for the time being...I am going to miss this place and will definitely miss this tiny garden.....Will be back as soon as i could....InsyaAllah....Happy Gardening to my fellow gardening bloggers! :)

20 comments:

  1. Where are you going? we will miss u garden too..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pedas&Manis...pindah ke Muar....insyaAllah, nnt bukak garden baru pulak kat sana....:)

      Delete
    2. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. Unfortunately kakak just knowing you via Ummu Madihah blog today.
    Hope will manage to visit your new garden..

    ReplyDelete
    Replies
    1. KakZakie....will update this blog lepas dah pindah and settle kat rumah baru....hopefully kita boleh share our experience esp in gardening later......thanks for dropping by.....:)

      Delete
  3. Lynaaaaaaaa...

    But still boleh gardening at the new place kan?? Gonna miss you dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, Honey...i will continue my gardening adventure kat new place.....:)

      Delete
  4. Baru nampak, punya lah banyak pokok u!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...jenuh nak angkut nnt...tapi ada jgk yg terpaksa dikorbankan....dah byk kurang ni....dulu lagi byk...:)

      Delete
  5. Hi Lynna..those red tomatoes..saya mau satuuu!..hee..geram laa tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....dulu geram tgk tomatoes kat kebun Tarique jgk.....tomato tgh berbuah ni....tapi dia tak merah serentak...sikit2....kalau semua merah 1 shot kan best hehehe ;)

      Delete
  6. buzy mengatur barang lah sekarang ni...happy moving to new place...agak2 berapa lorry tu nak angkut gardening stuff..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe mmg tgh busy packing skrg....pening kalau ikotkan pots byk taktau mcm mana nak susun....nak kena reduce lagi kot jumlah pot before pindah hehehe ;)

      Delete
  7. Jemput kami kerumah baru yup....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe kebun je baru...blog still blog lama lagi Sud@is...:)

      Delete
  8. Tak sabar nak tengok garden baru di Muar.
    Banyak buangan sebelum ikan bakar boleh buat kompos sana heheehe....

    ReplyDelete
  9. That's normal for both of us, bangchik and kakdah. We are always on the move, but every stay is memorable..... hope you would settle down quickly and get back to your green chores........

    ReplyDelete
  10. Hi i am also am amateur gardener like you and have just set up a new blog maybe you could take a peep sometime. ......xx

    ReplyDelete
  11. Salam kenal dan salam ziarah dari BUNDA...

    ReplyDelete
  12. Bestnya tomato ceri dibuat salad

    ReplyDelete